En lugn dag i Katapola

Nu har vi äntligen kommit fram till vårt paradis - Amorgos. Det är härligt att vara tillbaka i bloggens värld igen. Hoppas att ni som följt oss under resan inte gav upp under vår internetlösa vecka i Småkykladerna. Vädret har återgått till det som kan kallas normalt för årstiden. Dagarna är fortfarande varma medan kvällarna börjat bli lite "kylslagna". Vi har haft långbyxor på oss under kvällstid sedan en vecka tillbaka. Sedan två dagar blåser det rejält, i går upp mot åtta beufort.

Gårdagens hemska båtresa är förträngd och det är bara att börja njuta av livet. Den njutningen började med att öppna fönstret och titta ut över havet. Kan det bli vackrare.

Eleni Rooms.. Katapola.

Utsikt från vår balkong på rum nummer 5 på Eleni Rooms.

Dagen har vi ägnat åt att strosa runt i Katapola. Fler turister här än på Småkykladerna förstås, och därmed tjockare katter. Annars inga förändringar vad vi har sett under dagen. Vilket är typiskt för Amorgos. Inget kan bli bättre - allt är redan fulländat. Mycket mer än så har jag inte att berätta om denna dag. En dag som slutade som den började, samma utsikt, fast en annan tidpunkt.

Solnedgång i Katapola.

Solnedgång från vår balkong på rum nummer 5 på Eleni Rooms.

« Föregående dag | Startsidan | Nästa dag »

Amorgos på Kalimera » | E-guide om Amorgos »

Startsida »

Forum »

Cookies »

Boka hotell »

E-guider »

Facebook »

Instagram »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2017 Janne Eklund/Kalimera | Kalimera fyller 20 år 2017!