Visa ett inlägg
  #15  
Gammal 2008-04-16, 20:11
aris4s avatar
aris4 aris4 är inte uppkopplad
 
Reg.datum: okt 2005
Ort: Örebro
Inlägg: 200
Standard Sv: Första gången till Kos!

Citat:
Ursprungligen postat av JT Visa inlägg
Jag åkte till Kos första gången för ca 12 år sedan, bodde på Imperial då, men hittade inte Caravan förrän sista kvällen, har varit där nästan varje år sedan dess, dem sista 6 gångerna har vi bott på Anastasia i lägenhet, givetvis har det blivit Caravan dem flesta kvällarna, eller Hassans kompis Joseph på Old River taverna .
Ser fram emot att åka dit 25 Juli i år, då blir det att bo på Phillipion( fd IrisI,II)
Jag började åka -86 fram till slutet av -89 ca 2 ggr om året. Våren -88 bodde jag där 3 mån. Min bästa tid nånsin. Sen var jag till Aten i slutet av -89 o firade jul o nyår med min dåvarande pojkvän som jag besökte 2-3 ggr till under somrarna därefter.
Sen hände annat i mitt liv och jag var inte tillbaka till Kos förrän -99 igen, sen var jag FAST igen.
Denna ö är som mitt hem, kommer nog aldrig överge den.
Men tyvärr som jag skrivit tidigare, nu i vår blir det inget för jag har börjat nytt jobb. Vet inte hur jag ska klara av att stanna hemma, jag LÄNGTAR SEDAN LÄNGESEN JÄTTEMYCKET!!
Hassan o hans familj är mig nära, likaså familjen på Imperial. Har dock bara bott 1 gång men jag kommer alltid in o hälsar på ca 2 ggr i veckan minst. Jag bor ute i Mastichari annars hos en god vän. Så jag käkar alltid hos dem o så knallar jag över till Imperial o får mig en eller flera färdknäppar för hemfärden.
Båda familjerna är väldigt generösa på alla sätt. De kan verkligen få en att känna sig välkommen när man än kommer.

Ha en bra kväll!!!
Sanna
Svara med citat