Citat:
Ursprungligen postat av Birgitta63
Tänker prova saltet du skrev om nästa gång jag kommmer dit( tack ).
|
Jag avstod att ta med salt för en månad sedan när jag kom hem eftersom jag vet att det finns hos Greken. (Dessutom vägde väskan redan för mycket...

Och det var ont om plats också! Det var skorea på Tinos, så jag köpte tre par skitsnygga sommarskor för 105 €.

Så de tog plats också...)
De har alltid Xion eller det där andra märket som jag inte kommer ihåg vad det heter just nu...
När man "översaltar" med vanligt Svenskt tex Falk-salt så blir det lätt beskt. Det blir det inte med Grekiskt salt! Det blir bara lite saltare! Det är svårt att förklara men jag tycker Grekiskt salt är väldigt gott. Jag använder det mest i sallader eller andra rätter där man får saltet "direkt" så att säga. Det skulle tex aldrig falla mig in att slösa på det i Pastavatten eller så. Där går det bra med Falk...