Citat:
Ursprungligen postat av ricky
En läcker afrikansk buffé är alltid trevligt och exotiskt. 
Har man bara en välsorterad speceriaffär så kan man tillaga följande.
Förrätt: Toast Mugabe eller sengångarcarpaccio.
Huvudrätt: Lättrökt myrslok med banantzatziki och Mbuna-oliver (gott med Retsina till)
|
Konstig affär du handlar i..
Men vad sägs om det här?
Kokta skivade rödbetor. Över dessa ringlar man olivolja, pressar lime, smular fetaost och sist klippt persilja.
Ugnsomelett med kantareller.
Kräftor med rostat bröd och goda ostar.
Skinkgratäng. (Potatisgratäng med skinka i)
Till detta serveras lämpliga drycker
Fruktsallad gjord på honungsmelon, nektariner och gurka. Kryddad med mynta, basilika, pressad lime och lite vaniljsocker.
Det är väl en helgmeny som heter duga..