Citat:
Ursprungligen postat av Eva L
Om vi nu pratar Grekland föredrar jag traditionella tavernor med ungsrätter och smakrik mat på grekiskt vis tillagade av bra råvaror. Hellre få men goda rätter än en omfattande meny där maten inte håller måttet. Vid ett par tillfällen nu på Lesbos fick jag mat som var helt kall i mitten antagligen värmd i micro och det gör ingen glad. Ägare som skäller på personalen är inte heller trevligt för någon så såna ställen försöker jag också undvika. Eftersom det är slow food rätter som jag föredrar får gärna mor eller gammelmor stå i köket.
Vill också gärna ha potatis tillagad i ugn och inte bara friterad potatis. Finns det killing, briam, stifado och citronkyckling har jag alltid svårt att välja maträtt.Eva
|
Jag plockade bort det som inte stämmer på mig, det med vinet och lever. Bortsett från det så känner jag att jag lätt äter på restauranger du tipsar om Eva

// Helén