Visa ett inlägg
  #2  
Gammal 2010-01-11, 20:06
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: grekisk mat till många

Bare hvis du ha en diger grill

Skulle jeg laget mat til så mange, ville jeg laget noe på forhånd, slik at jeg slapp å stå på kjøkkenet når festen var i gang. Gresk salat, brød og for eksempel:
Stifado eller mosxaraki kokkinisto. Dette er gryteretter, og de kan med fordel lages dagen i forveien, og bare varmes opp igjen.
Bifteki fylt med feta og servert med tzatziki ( eller fetaostbiffar). Disse kan du også lage på forhånd og varme opp i stekepannen.
Disse og flere oppskrifter finner du i menyen til venstre, under "Om Grekland".
Soutsoukakia, en slags kjøttboller i tomatsaus. (Oppskrift kan du få av meg.) Og igjen, du kan lage det dagen før, om du vil.

Husk at det aller mest greske du kan servere er flere retter som alle settes på bordet samtidig, og så tar folk litt av hvert. Mezedes heter det, og du står nokså fritt mht til hva du serverer. Igjen, du kan få mange ideer fra oppskriftene her på Kalimera.

Lykke til!
Svara med citat