Hej Barnwebb.se/2plus
Vi har et hus i Prines og vi har efterhånden spist på en del forskellige restauranter. Vi er blevet lidt trætte af maden i turistområderne og vi vælger ofte at besøge lokale restauranter med traditionel mad - det hvor grækerne selv spiser.
En af mine favoritter er "Manolis" i Atsipoupolou udenfor Rethymnon. Restauranten ligger i hovedgaden ved mindesmærket for faldne soldater og drives Manolis og hans familie. De har ikke et menukort og den aften i Påsken vi besøgte restauranten stod menuen på følgende:
Horta - kogte urter fra bjergene, olivenolie, lime og brød bagt i stenovn
Friske fintsnittede salatblade fra bjergene, forårsløg fra grønthandleren hertil olie-eddike dressing
Vilde asparges fra bjergene i en slags omelet
Lam i grøntsager
Krydrede lammepølser
Meatballs
Kartoffelstykker stegt i olivenolie
Øl eller vin
Ialt 32 euros for to personer
Restauranten bruger helst lokale råvarer er et besøg værd, men kom ikke senere end kl. 20 for så er der som regel fuldt hus.
Håber du kan forstå mit danske.
Venlig hilsen
Erik
www.prines.mono.net