Ämne: Ouzo
Visa ett inlägg
  #19  
Gammal 2011-10-24, 10:33
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Ouzo

Nostalgia är godare än 12:an. Jag skulle göra lite fava också numera går det att köpa ärterna i rätt storlek till den i de flesta välsorterade affärer. Fava, oliver, fetaost och en god korv blir perfekt till ouzon. Nu finns det kanske inte grekisk korv i Sverige men numera när det är inne att göra korv brukar det finnas lite roliga varianter i delikatessbutikerna. Jag tycker att det är godast att servera favan lite ljummen ej kylskåpskall och ned röd lök och lite ringlad olivolja över. Själv köpte jag lokalt tillverkad rå lammkorv på Bondens marknad och stoppade flera paket i frysen. Friterad zuuchini är också alltid gott men det är ju lite pillrigt att stå och fritera när gästerna kommer.

Såg at du efterlyste frågor. Jag ska komma med några senare hinner inte nu på lunchen.

Eva
Svara med citat