Visa ett inlägg
  #20  
Gammal 2013-05-20, 22:30
larstommy larstommy är inte uppkopplad
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 504
Standard Sv: Stopp för olivolja på restaurangbord

Citat:
Ursprungligen postat av Kikh Visa inlägg
Vi har sen tidigare ett internationellt förbud gällande Kokoretsi, en av våra mest kända påskrätter, som jag stötte på i Göteborg då jag i ett svagt ögonblick önskade frångå min avsky för inälvsrätter av pur längtan till Grekland. Trots det blir jag, tack och lov, serverad denna rätt året om (om så önskas) helt nära vårt nya boende här i Chania. Kokoretsi, som jag bara äter utsidan av, är malda inälvor av lamm inlindade i tarmar och fjälster som grillats sakta över kol - Lika grekiskt som surströmming och luad ål är svenskt och danskt.

//Kikh
Aaaah Kokoretsi, som är det bästa som finns att äta, nyttigt och gott som det är med inälvsmat. Är det internationellt förbud på det??? Det var det dummaste jag hört . Och vill man inte ha olivoljan som står på bordet är det välan bara att låta den stå då, och be om påfyllning från köket, det är de säkert ikke så kinkiga med, grekerna

Senast redigerad av larstommy den 2013-05-20 klockan 22:35.
Svara med citat