Citat:
Ursprungligen postat av Joppan
Jag tror att hjortronsylt (norrlänning som jag är!!) är väldigt svenskt för många.
Vore det inte svårt så skulle man ju ta med sig löjrom,
tror dom skulle gilla det!
Det finns ju även hjortronlikör som är god och typiskt svenskt tycker nog många. Svenska snapsar är ingen dum idé  //Joppan XXX dagar kvar till Kreta
|
Både hjortronsylt och hjortronlikör låter som en riktigt bra idé tycker jag
Vi har provat att ta med sillinläggningar, typ matjes, men det blev inte alls uppskattat eftersom grekerna inte kan förstå varför vi använder socker i inläggningar etc. Däremot blev några paket med rökad och gravad lax väldigt uppskattade. Löjrom går säkert bra så länge den håller sig åt det saltare hållet.
Varför inte ta med en bit torkat renkött och samtidigt någon liten almanacka med härliga fjällvyer?
Skånsk spettkaka har jag haft med någon gång och det uppskattades väldigt mycket
//Zanét