Janne - jag tyckte också att den var skitsnygg. Etiketten på Tsachpina, däremot ...
Kari, Lissi - har inte hunnit smaka än. Jag har inget smaksinne på viner och när det gäller retsina har jag bara två som sticker ut. CAIR, som jag älskar, och i andra änden Kourtaki, som jag tycker är ett beige blask. Allt annat hamnar däremellan.
Dagens rätt då, på Kapetan Dimos:
Först blev jag besviken. Det som hette shrimps på menyn var prawns. Och gurkmejan gav en lite tråkig färg. Men när jag väl började äta var det så gott. Spaghettin var riktigt al dente och räkorna spänstiga, allt annat än överkokta. Det är alltså spaghetti med räkor, lök, vitlök, vodka, persilja och gurkmeja. Det enda ytterligare jag hade önskat för 13 € var kanske en räka till, tre var lite snålt tilltaget. Men det smakade utmärkt.
En rolig grej: på menyn stod Ask us about fresh pasta. Så jag gjorde det. Och fick svaret We don't have.