Det var gott ja
Vi ska vidare till Kalamata imorgon! och sen åter till Aten på Fredag för att åka hem Lördag förmiddag, (allt blev lite bakvänt pga Aegean byte dag på flyget vi skulle åkt, ursprungliga planen var flyga till Kalamata så det fick bli såhär, tar ju inte mycket tid på motorvägen, fast imorgon tänkte vi testa nya sträckan till sparta och sen köra över bergen till Kalamata, läst det ska vara en av de mest spektakulära vägsträckorna i Grekland)
Idag har vi varit på stranden hela dagen vi tog bilen till Kiveri, på andra sidan bukten sett från Nafplio hamn kan man säga, väldigt lugnt och mysigt, liten by med parasoll som verkar uppsatta av kommunen med en äkta grektaverna på stranden, (bra underlag med grus, måste säga att ständerna här runt Nafplio inte är riktigt så bra som på tidigare platser, denna var i princip bästa hittils)
på tavernan hade de hade i princip två rätter utöver sallader o grillat; meze stor eller liten med eller utan fisk

riktigt gott!,
Har börjat tycka om friterad(eller steker de dem?) Gavros på sistonne (de är de mindre av småfiskarna, de större jag inte kommer ihåg namnet på tycker jag inte smakar lika gott och de har jobbiga ben, benen på Gavros är mjuka och de fastnar inte så inte hela värden om de slinker med

)!
en fråga btw, räkor finns det i medelhavet? ganska ofta på en seafod meze / mixed plate ingår dessa, men de kanske är frysta? tcker det är så svårt avgöra på räkor, övriga saker brukar vara färska,