Citat:
Ursprungligen postat av Alala
Hoppas det blev gott! Vad lagade ni? Själv är jag lite lat och äter hellre än lagar mat.
/ Anne 
|
Citat:
Ursprungligen postat av Kalimera
Men så spännande! En matlagningskurs i den fina byn. Kan tänka mig att det var en upplevelse att bo där. 
|
Ja det var en mycket uppskattad vistelse. Vi hade varit på Spinalonga via Heraklion och Elounda (5 dagar med olika boenden). Åkte hela turen via buss, på egen hand.
Vi lagade 6 rätter:
"Green beans with lamb"
"Grape leaves with rice"
"Zucchini fritters"
"Kalitsounia pies with mizithra cheese"
"Abourgine dip" och
"Halvas dessert"
Allt väl dokumenterat i recepten vi fick på kursen. (Som jag var tvungen att leta upp, för att kunna svara

)
Köpte också boken som kursledaren hade skrivit- med över 110 meldelhavsrecept!
Jag gjorde reklam för detta forum på plats- så om någon kontaktar/besöker dem - hälsa! (Från Svenskarna med den försvunna Norska bank överföringen...)
/D.O