Det är några spännande dagar i slutet av veckan. Då plötsligt stänger ställe efter ställe och ser helt TÖMT ut.
Att Charma-ölen på tapp tar slut, eller har redan tagit slut vid den tiden, det kan man förstå. Inte vill dom beställa ett nytt keg (fat/tunna) för några få dagar. Trevligt då att hitta året runt öppna ställen, eller i flaska i vissa butiker.
Märkligt är också hur olika matkultur det är på olika ställen. På Kreta är nästan alltid maten välsmakande och fint upplagd.
När vi var i Finikounda på Kalamata, så var det inget att skriva hem om direkt. Varken smak eller utseende. Mest brittiska turister där, kan kanske förklara detta. Där vi trodde det skulle myllra av kalamata-oliver, var de få vi serverades så vinägerdränkta så Hu! Men det var ju slutet av säsongen.
Åter hemma nu, dags att gå till öl-grottan och hjälpa maken med dagens bryggning av vår Rugglager.
Carpe stönna!
/Lena