| 
				 mattips för kokvrån 
 
			
			Hej!Vi är snart på gång på vår andra båtluffning - gissa om vi längtar.
 Familjen består av 2 vuxna och tre barn mellan 10-14 år.
 För att minska matkostnaderna brukar vi försöka laga ett mål hemma av lunch/middag. Tre veckors båtluff... det brukar bli lite si och så med fantasin efter ett tag. Skulle därför vilja få in lite tips på vad ni brukar laga på enkelt sätt i studios... Oftast har de inte så mycket variation i de små butikerna på öarna (om det inte finns riktigt stora affärer), men med 2 plattor brukar det också begränsa vad man kan laga.
 
 Förra året lagade vi bl a
 Spagetti bolonaise. Grekisk sallad, pasta med skinka, risotto  (- ja det var nog en del till som jag inte kommer på i brådrasket).
 (Tilläggas kan är att ett av barnen inte äter grönsaker så på något sätt måste man ju få honom mätt också...)
 
 Tacksam för matidéer....
 hälsar SAS
 |