Citat:
Ursprungligen postat av eldo
Både och.... har sett någonstans men minns inte var, att man kan lägga in dom i en vinäger men då är frågan vilken vinäger och ska man koka upp den först?
|
När jag lägger in och/eller ska förvara något som jag tagit med från Grekland brukar jag använda vitvinsvinäger eller ättiksvinäger. Kokar inte upp före.
Citat:
Ursprungligen postat av eldo
Just nu ligger allt kvar i petflaskan i kylen, undrar om det funkar eller ska jag flytta över det i en glasburk?Eva-Lena
|
Om den redan nu ligger i någon lag skulle jag definitivt låtit dem ligga kvar i pet-flaskan och om vätskan minskat kan du ju alltíd fylla på med mer vinäger
För några år sedan fick jag av goda vänner på Santorini med mig en burk kaprisblad. Lät dem ligga kvar i burken. Mer än ett år efter åt vi de sista och de var lika fina och goda som i början.
EDIT: Ser nu att dina kapris ligger i salt - Låt dem fortsätta med det och bry dig inte om vinäger etc.
//Zanét