Citat:
Ursprungligen postat av Elisabet
|
TACK. Jag är total kaprisgalning, så detta var ett paradis på nätet för mig. Lades till bland favoriterna direkt!

Här hemma brukar det gå åt ung. en 250 gr-burk i månaden...

Det mesta i sallad eller mat men också en hel del direkt från burk till mun...
På stamhotellet i Grekland får jag ibland ett extra fat med kapris bredvid salladen. De känner mig! En gång kom värden sista dagen med ett brett leénde och gav mig en 1 KG burk att ta med hem. Den fraktades försiktigt i handbagaget.
Prova tex att ha i lite kapris nästa gång ni gör köttfärssås! Supergott...
Citat:
Kapris.nu - jag skrattar ihjäl mig
Internet är fantastiskt
|
Kapris är faktiskt en väldigt allvarlig sak och inget att skratta åt!!!

Om man inte är försiktig kan det bli så att det framöver kan komma att serveras grillad Inkfish med KAPRISSÅS!
Peter