Visa ett inlägg
  #10  
Gammal 2007-01-20, 13:22
Zanéts avatar
Zanét Zanét är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2005
Ort: Öland/Nea Apollonia
Inlägg: 2 103
Standard Sv: Ouzoassociationer

Citat:
Ursprungligen postat av PO Visa inlägg
Sardeller på Lesbos, efter att ha läst Matt Barretts 'Sardelles pastes'
Citat:
Ursprungligen postat av yvonne Visa inlägg
För mig är ochtapodi ksidato (bläckfisk i vinäger) ett mycket viktigt tillbehör till ouzon, börjar alltid en måltid med detta när vi äter ute.
Sardeller är jäkligt gott och det finns nästan alltid på bordet när vi är i Grekland. Bläckfisk i vinäger är en annan superaptitretare som gillas skarpt.

På tal om sardeller har jag hittat det optimala sardellmärket här i Sverige - ZETA. Glasburken är i miniformat, endast 80 gram och kostar ungefär 22 kronor. Prova nästa gång det är ouzodags

//Zanét
Svara med citat