Hej !
Bodde sista natten innan hemresan på hotell med "inkl. frukostbuffé" !Mycket bra standard på allt utom dom "kokta" äggen !
Finns det ngn här på forumet som ej fått gröna hårdkokta, icke dagsfärska ägg ? Det är en enligt mig mening en mycket sällsynt vara !
Bodde en gång på Kreta inl. frukost.... samma historia, flera dagars gamla ägg ! (Varje morgon)
Vid av mig klagomål....värdinnan ut med armarna och sa "Kee" ? afto inne freska !
Har upplevt samma sak på hotell i Athen .
Nu undrar jag, är det likadant på alla frukosthotell i Grekland ?
Om Grekerna fixar kokta ägg hemma, koker dom äggen typ 15 min. och serverar dom 2-3 dgr efter när dom blivit gröna ?
Om i så fall, var har dom skaffat denna "äggkultur" ifrån ?
Köper man ägg i affären , får man färska, fina, gula ägg !
Mvh Tom ( som skall undvika äggen på hotellen i Grekland )