Citat:
Ursprungligen postat av inkfish
Kostnaden beror ju på vad och hur mycket man äter också. Det du kallar lunch där skulle jag kalla middag. Alltså skulle jag + sällskap komma undan med 28 € på kvällen, möjligen med påslag för nån rätt till. Dessutom äter jag helst på enklare taverna även på kvällen 
|
På en av favorittavernorna i Parga Dokkus (stavning?) kostade varmrätterna 5 euro, ex Stiffado, grillad lever och ungsbakad kyckling. Alla traditionella små rätter mellan ca 2-3,5 euro ex friterad zuccini, feta i ugn, grekisk sallad och taramosalata. En kanna husets vin gick oftast på 5 euro. Ett bättre grekiskt vin kostade ex 10 euro hos Sakis. En av dom sista semesterluncherna jag åt vid Sarakinikostranden med både friterade, zucciniblommor, ungsbakad kyckling, liten kanna vitt vin och vatten kostade 13 eller 14 euro.
Eva