![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Har precis gjort och avsmakat mitt första försök, tycker det blev lite mesigt. Fråga 1, vilken typ av färs använder ni?
Fråga 2, vilka kryddor? Antar att det finns lika många svar som kockar men vill lyckas bättre nästa gång. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Vi har använt nötfärs eller blandfärs. De kryddor vi använder är vitlök, chiliflakes, spiskummin, peppar, salt och ouzo i färsen, och i tomatsåsen har vi använt gul lök, lagerblad, kycklingbuljong, kanelstång och lite socker.
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Jag brukar göra tomatsås med krossade tomater,tomatpure,gul lök,vitlök,socker,rött vin,salt och svart peppar.Färsen .nötfärs eller blandfärs,och oregano(i såsen)
Senast redigerad av Athanasia den 2019-08-24 klockan 14:58. Anledning: glömde |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Tack för tipsen! Det får bli ett nytt försök när jag varit på en spontanresa till Skiathos.
|
#5
|
||||
|
||||
![]() ![]() Härligt! En favorit ö! / Kajja ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Tack Janne, din e-guide ska med för tredje gången.
|
![]() |
|
|