![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag bytte ut gurkan i tzatzikin mot squasch. Vilken hit!!! Det var f-n i mej godare än den normala.
Testa vetja! ![]() /Netwolf |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Skall genast testat! Nu har vi också grekisk youghurt på 1 liters byttor, HURRA:
Amsterdammer |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Det låter förfärligt! Om du inte tillagade squashen innan, förstås. Men rå smakar den ju bara lite träigt?
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Antar att zucchinin måste stekas eller kokas innan annars blir det nog ingen hit. Själv är jag inte vidare förtjust i tzatsiki även om jag smakar ibland. Däremot älskar jag zucchini som kan tillagas på många olika sätt.
Eva |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Jag tycker det låter gott jag, men vad säger man om man vill fråga efter det? Inte squaziki väl
![]() ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Intressant! Ska testa nästa gång det blir aktuellt. För övrigt så passar tzatziki till allt: kött, sallad, spaghetti & köttfärssås, lasagne, pizza... OCH, som jag inte trodde var möjligt, lax!
![]() ![]() /ska testa till fiskbullar också... |
#8
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Någon kommenterade att det skulle smaka träigt. Det håller jag ej med om. Fördelen med att skippa gurkan är ju att du slipper vattenavrinningen och tar du sen grekyoughurt, som redan är avrunnen, så är ju saken biff! ![]() /Netwolf |
![]() |
|
|