Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Off Topic > Mat & Dryck (ej grekisk)

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #3  
Gammal 2006-01-13, 07:28
xristina xristina är inte uppkopplad
Banned
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 454
Standard Sv: Pinnekött

Citat:
Ursprungligen postat av Mikke
Skär man de i skivor och trär upp de på en pinne, eller??
Mikke
Pinnekjøtt er ribbena til sauen/lammet, og man får de "naturelle" eller røkt. Disse skal kokes i en stor kjele/kasserull og i bunnen skal det helst ligge bjørkepinner som kjøttet skal plasseres på. Serveres med kålrabistappe(!)/rotmos og vossakorv (en spesiell pølse/korv), og brukes hovedsaklig til julemat i Norge. Ikke min favoritt, men mange andre sin!

http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel55.asp
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT