Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #4  
Gammal 2007-09-27, 12:15
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Pastisio

Citat:
Ursprungligen postat av Ioslina Visa inlägg
Lammedeig/biffdeig ? Är det lammfärs/köttfärs du menar??
Ja! Malt lammekjøtt er det vanligste, men du kan bruke en blanding av flere kjøttsorter, eller malt oksekjøtt.

Den vispede eggehviten du nevner brukes vel i toppingen? Jeg har aldri prøvd det, men går ut fra du blander pisket eggehvite i den hvite sausen for å få den mer luftig?

Jeg liker også pastitsio godt, særlig når den er hjemmelaget, med masse smaksrik kjøttsaus og kremete hvit saus på toppen. Mhm...!!!
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 21:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT