Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2008-03-01, 10:43
Arnes avatar
Arne Arne är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 4 702
Standard Den blomstertid nu kommer!!

Så är det ånyo dags att hänga ut tvenne kilo renkött på tork inför
vårens resa till öarna. Cirka en månad åtgår för torkningen.

Som extraproviant sett anse vi renköttet vara i särklass. Lägg därtill den
starka sältan som utmärkt balansera en eljest hotande saltbrist i kroppen under en månadslång tur i arkipelagen.

Viktminskningen är påfallande. Av dryga två kilo renkött återstå efter torkning strax runt åtta hekto.

Bild http://www.sendpix.com/albums/080301...yg/?a=view&i=0

Arne och Hustrun
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 21:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT