Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2005-11-17, 21:18
YsterSysters avatar
YsterSyster YsterSyster är inte uppkopplad
 
Reg.datum: maj 2005
Ort: Hofors
Inlägg: 156
Standard Filodegsfunderingar - hjälp!

Behöver lite goda råd!

Ska ha gäster på lördag och tänkte bjuda på olika meze. En utav dom blir filodegsrullar med ostfyllning - ser ut som cigarrer. Nu vet jag inte om det är så grekiskt utan jag har ätit det på libanesiska ställen - men filodeg som filodeg och gott är det!

Går det att göra de tidigare på dagen och sedan bara värma på dom innan det är dags att äta? OM det går vad ska ugnen ha för temperatur och hur länge? Har
recept på grekiska pajer med filodeg men det står inget om det går att ljumma på dom senare.

Någon som vet?
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT