![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Åker du till Spoa rekommenderar jag en lunch på H Folia, tavernan alldeles i början av byn. Athoula gör jättegoda makarounes, den traditionella karpathiska pastarätten, och världens bästa små räkor "från Symi". De ska ätas hela, med huvud och allt. Knapriga och oerhört välsmakande. ![]() Ständerna har du runt omkring dig; det är bara att välja den som ligger mest i lä den aktuella dagen. De är ganska likvärdiga. Under högsäsong kan det bli trångt på den mittersta, men i maj är det inga problem. Det finns många bra tavernor i Lefkos, men Dramountana får du bara inte missa. Gå ut i köket och se vad som har lagats just denna dag och sedan pekar du: Litet sånt och litet sånt och litet sånt... Har han gjort fish cakes och crab cakes måste du prova några sådana. ![]() Karin som börjar bli hungrig... ![]() |
|
|