Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #9  
Gammal 2015-09-06, 22:26
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Loukaniko - grekisk korv

Loukanika... for meg er de best når de er grovmalte, velkrydrete og grillet, og det kan man få mange steder. Kjøttkvaliteten er viktigst - hvis kjøttet har mye fett, og man får masse fettklumper i munnen når man spiser, synes jeg de er motbydelige .

Jeg husker en gang på Syros, hvor vi skulle spise en "berømt", lokal pølse, og den besto av halvparten kvernet kjøtt, halvparten kvernet fett. Den var totalt uspiselig! Hun som eide tavernaen forsto ikke hvorfor pølsen lå nærmest urørt...

Når jeg er i Nafplio, går jeg til min nærmeste slakter og kjøper en pølse laget på kalvekjøtt og appelsinskall. Den er himmelsk, det finnes ikke bedre pølse i universet
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 02:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT