Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #10  
Gammal 2007-01-20, 13:22
Zanéts avatar
Zanét Zanét är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2005
Ort: Öland/Nea Apollonia
Inlägg: 2 103
Standard Sv: Ouzoassociationer

Citat:
Ursprungligen postat av PO Visa inlägg
Sardeller på Lesbos, efter att ha läst Matt Barretts 'Sardelles pastes'
Citat:
Ursprungligen postat av yvonne Visa inlägg
För mig är ochtapodi ksidato (bläckfisk i vinäger) ett mycket viktigt tillbehör till ouzon, börjar alltid en måltid med detta när vi äter ute.
Sardeller är jäkligt gott och det finns nästan alltid på bordet när vi är i Grekland. Bläckfisk i vinäger är en annan superaptitretare som gillas skarpt.

På tal om sardeller har jag hittat det optimala sardellmärket här i Sverige - ZETA. Glasburken är i miniformat, endast 80 gram och kostar ungefär 22 kronor. Prova nästa gång det är ouzodags

//Zanét
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 15:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT