Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #9  
Gammal 2008-04-13, 20:49
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Stifado

Citat:
Ursprungligen postat av Elisalinn Visa inlägg
Delar Rinakis uppfattning, självklart ska det vara kanin. Har faktiskt aldrig ätit Stifado med annat kött, kossa och kalv blir ju väldigt annorlunda, som vanlig "köttgryta".
Håller inte alls med och kaninkött har jag inte tillgång till här hemma. Har lagat stifado på både nöt, lamm och älg. Hitintills har ingen klagat. Det smakar gott och den stora gryta jag lagade till Kalimeraumefesten vi hade för ett par år sedan gick snabbt åt. Även grekerna skrapade grytan men visst blir det bäst på kanin. Annars hänger det mycket på kryddorna, vinet som ska vara kraftigt, kanelen, löken och basen av grösaker som jag har i min fond.
Utan grekiska kryddor vill jag inte var i mitt kök även om jag får nöja mig med torkade. Kvaliten på köttet har också stor betydelse för slutresultatet..

Eva
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT