![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Bara för att spä på debatten lite
kommer här en fortsatt fundering... Sterling tillåter inte, som också skrivits i tidgare inlägg, att man tar med mat ombord. Detta står på hemsidan. Om nu detta i första hand beror på hänsyn till allergiker undrar jag varför de släppte ombord ca 7 personer med matpåsar "doggybags" inköpta i restaurangen på flygplatsen. Mina vänner skulle ha ätit i restaurangen innan ombordstigning men maten blev försenad. Sterlings personal sa då att de kunde göra ett undantag "för den här gången". Detta upplevde vi som juste men motsäger samtidigt argumentet att det är av hänsyn mot allergiker som regeln finns. Ingen kollade ju i påsarna vad som fanns, kan ha varit både nötter och annat allergiframkallande. Alltså drar jag slutsaten att det framförallt är av ekonomiska orsaker som medhavd mat är förbjuden men att allergiker på så vis reser säkrare, eller... ??
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Så rätt!! När vi sent på kvällen den 14 Juni reste hem med Sterling från Chania till Arlanda, då var det rätt så många passagerare som just inhandlat Baguetter med fyllning på avgåendehallens cafeteria.
Kabinpersonalen ägnade detta icke ett ögonkast. Det mumsades så det stod härliga till... Arne |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Hmmm.... en liten fundering bara med tanke på alla upprörda känslor ang egen matsäck på flyget. Det kanske vore bättre om flygbolagen gick tillbaks till gamla rutiner. Att maten automatiskt ingår i priset. Jag undrar.. skulle alla bli nöjda då? Allergiker av olika slag.. icke allergiker...
Nu vill jag inte slå ner på någon. Det är bara lite funderingar kring hela denna diskussion, olika regler, olika tyckanden och tänkanden. |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eva |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|