![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Maten kommer ofte i store porsjoner, fordi hver rett er beregnet paa aa deles. Saa det blir ofte for mye. Hvis man ikke er ekstremt sulten men vil smake paa litt av hvert, er det greit aa bestille pikilia eller mezedestallerken. Ofte kan man bestemme om den skal vaere med hovedsakelig fisk eller kjoett (eller ost, noen ganger). Bonusen med dette er ogsaa at man kanskje faar servert ting man ellers ikke hadde tenkt paa aa bestille, og man kan dermed faa nye smaksopplevelser. Slett ikke dumt!
Bortsett fra det, to-tre forretter og en hovedrett, alt paa deling, er ofte ok mengde til to, synes jeg. |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Efter många besök i Rethymnon har vi i alla år beställt en huvudrätt och två tallrikar då vi ska äta.Vi är två personer och vi äter inte så mycket så det brukar räcka bra för oss. Ingen bland personalen har opponerat sig.
Billigt blir det också! aake Ps. Vad betyder Kriti stin kardia mou? Ds |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Kreta i mitt hjärta
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
Kreta i mitt hjärta....
tror Lissi PS Hann aldrig se att det redan var svar på frågan ![]() Senast redigerad av Lissi den 2008-12-01 klockan 16:52. Anledning: Tillägg |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vi har ikke tenkt på å dele hovedretten, uten at jeg helt forstår hvorfor ikke det har falt oss inn ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|