![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Takk for svar, Uffe.
Tilfeldighetene ville det slik at jeg i går var på middag hos en norsk venninne sammen med en gresk venninne. Den norske venninnen serverte svineindrefilet til oss. Så jeg grep anledningen og spurte hva min greske venninne kalte kjøttet. Hirino psaronéfri, sa hun at hun trodde det het. (ja jeg vet det høres ut som fiskenyre, men det er ikke det, altså). Så nå får jeg prøve meg hos slakteren med både ditt og hennes forslag ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
På www.svenskkottinformation.se kan man ladda ned styckningsscheman för gris, nöt och lamm i PDF format, kan kanske göra det lättare att förklara för slaktaren.
/Jons Senast redigerad av jons den 2009-01-05 klockan 21:36. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|