Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #2  
Gammal 2009-05-02, 09:52
anoula
Gäst
 
Inlägg: n/a
Standard Sv: Lamm i "Augalomono", egg og citronsaus

Citat:
Ursprungligen postat av sven.kriti Visa inlägg
Kan noen komme med andre ideer - synspunkter om augalemono?
Jag brukar ha avgolemono i grekisk kycklingsoppa enligt svärmors recept - fantastiskt gott!
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT