![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Yanna |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Puffar lite på min fråga som JAG tycker är intressant! Alltså har mjölken en sämre hållbarhet i Grekland eller handlar det om andra värderingar när man sätter bäst-före-datum?
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
Citat:
Om mjölken pastöriseras eller UHT-behandlas så blir hållbarhetstiden längre. Den exakta hållbarheten beror rätt mycket på vid vilken temperatur man gör pastöriseringen, där ser jag ingen anledning till att Grekland skulle vara annorlunda än Sverige. |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Så kan det ju vara förståss, men det här med bäst-före-datum....går du på datumet på förpackningen eller använder du lukt/smaksinne? Alltså...slänger du mjölken när bäst-före-datum har passerat..eller?
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|