Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2009-07-08, 17:39
Monica Ps avatar
Monica P Monica P är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2007
Ort: Kalymnos, Grekland
Inlägg: 5 355
Standard Sv: Glutenintolerant.

Om du själv är kunnig om detta vet du säkert vilken mat du bör undvika. Massor av olika maträtter i Grekland lagas utan mjöl, man använder inte typ redda såser så ofta. Obs moussaka och pastitsio har tjockt med bechamelsås. Köttfärsbiffar vänds i mjöl innan stekningen, liksom stekt fisk och kalamari. Men jag tror säkert att du kommer att kunna äta både gott och mycket om du kollar matsedlarna ordentligt.
Mjöl heter alévri.
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 07:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT