![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Nu har jag också gjort Briam enligt denna metod. jag kände inte till den maträtten förrän jag köpte Alexandra Pascaladious kokbok. Där blir den mera typ ungsrostade grönsaker (och blir gott
![]() ![]() /Anne ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Min man vill ha den nästan bränd på ytan. Man gör som man behagar. Ordet Briam låter inte grekiskt, jag vet inte om det kan vara turkiskt kanske. Eller italienskt? Nån som vet?
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Måste bara skriva här att jag för en vecka sen på lördagskvällen gjorde Briam här på landet i vår vedeldade ugn. Satt Briam i ugnen som var ca 150-grader och sen var det bastubad för hela familjen (vi håller på länge
![]() ![]() / Anne ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|