![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Jag tror också att aubergineskivorna bara är doppade i vetemjöl, så gör man ju tex med saganaki...
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Vetemjöl och vichyvatten har jag hört men inte testat själv.
Gunilla |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Har provat med vetemjöl och det smakar nästan som i Grekland!
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Har provat Fedon Lindbergs recept, friterad zuccini/aubergine, 2 dl vetemjöl och 1 dl öl. Jättegott!
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() ![]() Tack för tipset!! Lena |
|
#6
|
|||
|
|||
|
Det är vetemjöl som används i friteringen. Jag tål inte vete men dom har använt majsmjöl i stället när jag har talat om problemet. Det hände i Pefkos på Hellas-restaurang i år.
Jag gören enkel variation har hemma utan mjöl, jag sätter skivorna på en vanlig stekpanna o. det blir bra. |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|