![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Möjligt att jag misshandlade den men den flöt ut för mig... Och jag var inte helt imponerad av smaken heller. Däremot har jag stekt Halloumi under ett antal år med gott resultat. Men smaken är som...
![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Jag har en saganakiälskare i familjen, hon behövde ett par gånger på sig för att den inte skulle flyta ut men nu när hon lärt sig värme och tid så säger hon att den blir jättebra.
|
#3
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Halloumi använder jag till allt möjligt bland annat i en couscoussallad med russin, tunt skivad färsk lök, stekt halloumi i bitar, kryddar sen med kanel. Till gör jag en jätteenkel kall sås på mixad ruccola och grekisk yoghurt. Gott. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Men gud så gott det låter Lovis! Det måste jag prova! Tack!
|
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|