![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Pröva att värma det hele med en påse av apotekets glögg-kryddor o spetsa med lite brönnvin eller nån gammal brandy,om du har.Blir säkert hur gott som helst
![]() Svälj det med pepparkakor o lussekattor ![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Dessertvin är för sött att göra bra glögg på. Bättre med vanligt vin eller starkare doningar. (känns som jag svär i kyrkan nu efter min kritik av allt spritbludder) På ICA finns en bra glöggkryddblandning som även går att förstärka vanlig vinglögg med.
Eva |
#3
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fast allt går (väl?) ner om man bara är tillräckligt törstig ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eva |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Det lutar mot någon typ av desertvin...
Skall tydligen fungera ihop med frukt eller söt efterrätt. Det är kul att köpa vin utomlands - helst lokala sorter med oläsbar text (grekiska), lite av en chansning men oftast gått bra, förutom dessa då, men vi har några flaskor gott grekiskt vin kvar, även Ouzo, Metaxa och Retsina att njuta av (inte de tråkiga sorterna som finns att köpa här i sverige). Hur som helst - de var billiga 2.50 - 4 låssaspengar (€) så de slinker nog ner vad tiden lider. //Åke |
#8
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tror inte jag heller ![]() ![]() Senast redigerad av epiros den 2005-10-24 klockan 23:33. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|