![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Det finns ju Crema di Limoncino också..den är som namnet antyder mer fyllig och söt smaken. Det är limoncino där man tillsatt "panna" på italienska(Sahne, på tyska) vet tyvärr inte vad det är
![]() Gott är det i alla fall! ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
#3
|
||||
|
||||
![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Ricky! Det lät jättegott som dessert kanske det var nåt sånt som jag bjöds på.
Ska absolut pröva. Eva! Den hette Limonchello Di Capri och jag köpte den på Systembolaget 179 kr för 500 ml. ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Så här brukar jag använda min hemgjorda limoncello:
Limoncellogrädde med biscotticrunch •8 st mandelskorpor, biscotti •2 dl vispgrädde •4 msk lemoncurd •1 dl limoncello 1. Krossa mandelskorporna försiktigt i en mortel och lägg hälften i fyra serveringsglas. 2. Vispa grädden och rör ihop det mesta av grädden med lemoncurd 3. Portionera i serveringsglasen och toppa med biscotticrunch, en klick vispgrädde och gärna lite citronmeliss. 4. Häll till sist över iskall limoncello och servera omedelbart. lars Kriti stin kardia mou |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|