![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag tror att bröden var inne lite för länge i ugnen. Efter 4 minuter tyckte jag inte att de kändes färdiga, så jag väntade någon minut till
![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Bättre med lite för lite än för mycket mjöl. Antar att du redan provat att mjöla händer och bakbort rejält när du bakar ut det underlättar vid bakning med lös deg. Ibland blir det bättre om den får vila en extra stund.
Eva |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Kopanisti heter även tirókafteri, tirósalata och xtipiti beroende på var i Grekland man är.
Kärt barn har många namn som sagt. ![]() Yvonne |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Och lika många recept finns det! ![]() Camilla |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|