![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Om man vill ha koll på kostnaderna så kan det absolut vara värt det, och jag förstår alla som väljer AI, men jag skulle själv inte göra det eftersom jag tycker om att upptäcka vad som finns i matväg i omgivningarna.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
En barnfamilj i släkten åkte till AI på Kreta,men det tänker dom inte göra om
![]() ![]() Föräldrarna har varit i Grekland många gånger och skulle testa detta just för barnens skull, men det blev ingen hit för dom ![]() Riitta ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jag har haft AI 2 ggr på Rhodos. Vi var väldigt nöjda då maten var jättegod. Kockar som grillade och fyllde på nygrillat hela tiden. Grekisk mat i alla de former varje lunch och "temamiddagar" på kvällen. Vi gillade luncherna bäst. På detta hotell jobbade endast grekisk personal. Nu i maj ska vi till Rhodos och ha AI igen , denna gång i Kolymbia. Enligt Fritidsresor så är all mat på detta hotell närproducerat...
![]() Anledningen till att vi väljer ett sånt här koncept denna resa är bla att vi har en rullstolsbunden med oss. En slapparresa där vi ska ta det lugnt och umgås. Sen måste man ju inte sitta på hotellet hela tiden för det... Malin - som först ska till Kreta utan AI om 69 dagar ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|