![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Det låter jättegott! Stor tjockbottnad kastrull har jag. Men maken vägrar att äta lamm, kan jag ta något annat i stället?
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Jag har ocså gjort gigantes och hittade typ kalopps kött ,nöt. Men nästa gång skall jag prova med fläsk el lamm
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
@Monica: Det går lika bra med gris eller kalv...
Senast redigerad av UlfWiman den 2013-01-29 klockan 13:27. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Dette må prøves! Hørtes kjempegodt ut
![]() Astri ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Uffe du måste prova att göra soppa på selleri, nja inte till 5000 beväringar utan ett lagom hemkok.
lars Kriti stin kardia mou |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Dette høres virkelig kjempegodt ut, Ulf
![]() ![]() ![]() - og må prøves ![]() Takk for gode tips, at Tomater "trenger" rotselleri visste jeg ikke - men siden jeg er veldig glad i selleri, var det godt nytt for meg ![]() En av mine favoritter er Svineragu m/selleri/ "xirino me selino", det lager jeg fhv ofte hjemme, men best er den jeg får på "To Saiitta" i Plaka(Athen) og hos min vertinne i Kardamili ![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Rotselleri..ja,rotsaker över lag i grytor o soppor är gott.Åt Boreki(tror jag det heter)på Kreta.Enkelt o gott.En typ av potatislåda...Bästa matrundan fick jag i höstas på seglingskursen,utgång från Poros...en hamn/kväll o olkika tavernor.
|
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|