![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jag har funderat på Tilos nästa år i försäsong men det känns inte så lockande om det inte finns bra mat då samtidigt som jag förstår deras dilemma om gästerna är få. Då föredrar jag att de bara har tillagat en eller två rätter som är bra. Ungefär som det lilla stället jag åt på vid stranden på Fourni där det fanns två rätter och tanten undrade vad hon skulle bjuda på nästa gång man kom? Den kokta zuuchinin och killingen minns jag än den underbra smaken av. Eva Senast redigerad av Eva L den 2013-08-31 klockan 09:00. Anledning: Stavfel |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Tror att du skulle stortrivas på Tilos, Eva. Lugnet i försäsong där är helt underbart.
Och vad gäller maten behöver du nog inte oroa dig. Jag tror att jag åt något gott varje dag - men allt jag åt var inte gott. Ungefär. Lissi: just den där ojämna fördelningen på taverorna tycker jag är jobbig på alla öar, i synnerhet de mindre där det blir väldigt tydligt vilka man väljer bort ![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Vilka underbara ostbollar!
![]() Sådana vill jag ha. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Jag funderar på att helt sluta rekommendera restauranger med namn. (Avråda från restauranger har jag redan slutat med.) Upplevelsen av ett restaurangbesök är personlig och beroende av tillfället (hur hungrig man är, stämning). Maten är olika från gång till gång.
Har man blivit rekommenderad en restaurang ökar det förväntningarna och så råkar man beställa något som inte uppfyller förväntningarna... Jag tror på att chansa mer och ta tillvaron som den är! Aina |
#5
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Lissi |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Ja Marianne, de var rent förföriska. Alldeles rinnande och smakrika inuti.
Aina: visst är det så. Restaurangupplevelser är till stor del subjektiva. Jag tycker dock att rekommendationer är okej, men ska man såga eller varna - då ska man ha rejält på fötterna. Typ ha blivit lurad. Själv läser jag gärna rekommendationer, om de är någorlunda detaljerade - dvs att den som rekommenderar talar om VAD som är bra. Då kan jag lättare dra slutsatser om huruvida det är något för mig. Om någon skriver att Peppes bodega på X-os har jättebra caesarsallad och pepparstek - då säger det mig däremot inget om ifall jag skulle gilla det. |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Läste i en annan tråd att någon efterlyste rekommendation på taverna.
Törs kanske inte rekommendera, men vill gärna dela med mig av det som jag längtar efter, så jag skriver väl då: "Det som jag längtar efter...", så kan man själv välja om man vill ta det som en rekommendation eller ej. Skämt åsido, visst måste vi kunna rekommendera, det som är viktigt (för mig) är hur mottagaren läser. Man måste göra sina egna bedömningar, se och värdera om det är något för mig, innan man går in... |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Ja, m u m s , d e ostebollene ser aldeles uimotståelige ut
![]() ![]() ![]() - fra "nyere tid" har jeg alt for liten Tilos erfaring til å uttale meg om kvalitet ![]() Vi "forsøkte" Omonia da vi var på dagtur til Tilos 18.okt i fjor, m e n da ingen hadde "vist noen interesse" for oss etter ca 10 min, forlot vi stedet, ... var "heldig" med neste sted, god service og g o d mat ![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Iofs tyckte jag att han verkade höra märkbart bättre när jag kom tillbaka i höstas, efter tio år. Tror att han fått sin nedsättning åtgärdad. Sedan har han en lite speciell lite torr humor som kanske inte är den absolut mest gångbara på en restaurang. Men för mig bidrar hans personlighet till den sköna atmosfären som jag tycker att jag finner på Omonia. Avslappnat, har precis samma bild som Sunny12. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|