![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Tack Ann-Kristin! En typisk kokospalm
![]() Är själva kaprisen knoppen, vet du? |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ja, det är blomknoppen som vi äter som kapris, och plockas den inte så blir den så där vacker! |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Ja, den är verkligen vacker!
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Annki, när plockas knoppen (och bladen). Jag skulle gärna vilja plocka själv.
Men då måste jag ju passa in rätt tidpunkt på året. Birgitta. |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Lycka till! Ann-Kristin |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Ja, dom är så goda med hela stjälkar med blad på.
Men knopparna också i en fransk potatissallad.. Birgitta. |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Annki: Visst är det kapris, som växer ur sprickor på bergväggar? Plantorna verkar i så fall inte helt lätta att plocka.
|
#8
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
Det är möjligt, men de verkar växa lite varstans. Jag har mest sett dem utmed vägkanter och på klippor, och där har det inte varit svårt att plocka.
|
#10
|
|||
|
|||
![]()
Här på Kalimera får man lära sej nya grejor, har aldrig hört om att man kan äta kaprisblad, inte har jag tänkt över att knoppen är själva kaprisen heller.
Detta skall smakas nästa gång vi reser ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|