![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Har en burk med Irakliahonung hemma, så detta måste jag ju testa. Annars är man ju ganska fast i att man har lingonsylt till havregrynsgröten! Det är en grundläggande värdering! Dottern har iofs äpplemos, men det har jag aldrig gillat
/Netwolf |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
Fast till rågmjölsgröt har vi alltid haft sirap. Kan gott tänka mig att honung skulle gå minst lika bra där. ![]() Karin som måste avstå från både gröt, sirap och honung numera. (Annat än MYCKET små doser grekisk honung vid några få lyxiga tillfällen om året... )
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
Nä, Wolfen, jag håller med Janne; vad har lingonsylt på gröt att göra?
![]() ![]() Egen, hemrörd lingonsylt är ju allra bäst på några skivor emmenthaler, som i sin tur vilar på ett riktigt gott hårt bröd. ![]() Var sylt på sin plats och äppelmos på havregrynsgröten. Basta!
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Vanans makt är stor. Det blev lingonsylt på gröten i morse - igen!
![]()
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() ![]() Det ser verkligen inte gott ut, men det är det.
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Det ser fortfarande inte gott ut, och vad värre är, är att det inte längre smakar gott heller. Så nu blir det äppelmos till gröten i fortsättningen.
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Kanske bra med lite omväxling ibland!
![]() / Anne
|
|
#8
|
||||
|
||||
|
|
|
#9
|
||||
|
||||
|
Jag har en burk hjortron i kylen. Funderar att prova det nästa gg
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|