![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Jag är ytterligare en som mer och mer gått över till att satsa mer på luncherna när jag är i Grekland. Stämmer mer med min dygnsrytm liksom(kan möjligen ha med åldern att göra). Men framför allt så gillar jag lunchmaten bättre. Dessa härliga långkok och andra gottigheter som man har att välja på på dagtid passar mej mycket bättre än kvällsmaten.
![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Åker vi ner en v så lagar vi inget hemma. Vill hinna med så många olika restauranger som möjligt. Tar dock ingen tung förrätt till lunch då typ saganaki så vi orkar middag. Åker vi 2 v och har kök så brukar vi äta hemma några kvällar. Förra året gjorde vi pasta aribiata hemma med färska tomater. I sommar tänker vi köpa hem asiatisk mat på take away, så stora portioner det räcker 2 ggr. Skönt på balkongen
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Vi äter alla måltider utom frukost på restaurang. Middagarna på taverna är heliga.
![]() ![]() När vi bodde i denna etagelägenhet i Anogia på Kreta åt vi ute de två första kvällarna. Dock var maten så enahanda att vi sedan lagade maten hemma. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|