![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Oj vad det såg gott ut! Och fler än de tre obligatoriska oliverna med
. Tror inte att jag fått kapris någon gång...
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Ja, på Tilos, på en av restaurangerna i Agios Antonis. Jättegott.
Marilene |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Det är mer vanligt med än utan tycker jag när frun beställer greksallad.
Misstänker att det skiljer mellan öar och byar. Lika som fetaosten som erbjuds ibland "local feta", mjuk färskost. |
|
#4
|
|||
|
|||
|
Klart det ska vara med kapris!
Jag tycker också det verkar vara olika mellan olika öar. T.ex. nu i höstas, så fick vi kapris i, om inte alla, så i alla fall de allra flesta salladerna på Sikinos och Kimolos. Har för mej att man oftast fick det på Andros (stoora!) och Tinos också. T.ex.. |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Tavernan Nautilos på Tilos har inlagda kaprisblad i sin grekiska sallad.
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Men det ska vara Kalamataoliver! - inte gröna surisar...
![]() /kimmen |
|
#8
|
||||
|
||||
|
Kapris var det i den grekiska salladen i varje fall på vår favoritrestaurang i Nafplio, april 2018, Mezedopoleio O Noulis.
/ Anne ![]() |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|