![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Har varit på Charma och haft ett trevligt möte med ägaren, idag väntar vinprovning på Maousakis (eller vad det heter). Hemresa imorrn. Ljuvligt väder hela veckan!
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Härligt!
Hade inte tavernorna på Tilos börjat stänga då vi åkte den 17:e hade vi kanske stannat längre. Masse och nickelena! Så här ska vi ha det när vi har det som sämst brukar vi ibland säga.
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Förstår dig. Själv är jag nyss hemkommen och jag har fortfarande kvar känslan i kroppen. 100 % batteri!
![]() Det jag blev mest fascinerad av var att i princip ingenting var stängt. Och det var folk överallt, även om nästan inget ställe var fullsatt. Ja, vår granntaverna i Myrthies (Dionysos) hade folk hela tiden. Det var typ tre sittningar om dan och de stängde köket vid 22-tiden. Pratade med personalen och de var helt slutkörda och sa att det varit en helt galen säsong. De körde oktober ut, innan de slog igen för att sen öppna vid (grekisk) påsk igen. /Netwolf |
|
#4
|
|||
|
|||
|
Det är några spännande dagar i slutet av veckan. Då plötsligt stänger ställe efter ställe och ser helt TÖMT ut.
Att Charma-ölen på tapp tar slut, eller har redan tagit slut vid den tiden, det kan man förstå. Inte vill dom beställa ett nytt keg (fat/tunna) för några få dagar. Trevligt då att hitta året runt öppna ställen, eller i flaska i vissa butiker. Märkligt är också hur olika matkultur det är på olika ställen. På Kreta är nästan alltid maten välsmakande och fint upplagd. När vi var i Finikounda på Kalamata, så var det inget att skriva hem om direkt. Varken smak eller utseende. Mest brittiska turister där, kan kanske förklara detta. Där vi trodde det skulle myllra av kalamata-oliver, var de få vi serverades så vinägerdränkta så Hu! Men det var ju slutet av säsongen. Åter hemma nu, dags att gå till öl-grottan och hjälpa maken med dagens bryggning av vår Rugglager. Carpe stönna! /Lena
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
/ Anne
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|